Objavljene zvanične fotografije
0

FOTO / Kraljevski par odložio put na medeni mjesec

Sarajevo-x.com
Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, kraljevski par William i Kate, odlučili su da umjesto da odu na medeni mjesec, vikend provedu odmarajući se u Velikoj Britaniji.
Nakon noći provedene u Buckinghamskoj palati, slaveći sa 300 prijatelja i članova porodice, mladenci su jutros helikopterom otišli na dvodnevni odmor. Nije objavljeno gdje su otpuovali, a William i Kate su zamolili medije da poštuju njihovu privatnost.

Kako je objavio BBC, princ William se već sljedeće sedmice vraća na svoje radno mjesto, posao vojnog pilota, te će odlazak na medeni mjesec odložiti na neko vrijeme.

U međuvremenu, objavljene su tri zvanične fotografije s vjenčanja. Na fotografijama su nasmijani William i Kate, u društvu s djecom, a objavjena je i fotografija cijele kraljevske porodice.

Fotografije je načinio Hugo Burnand, koji je istakao da fotografije zaista odišu ljubavlju i prijateljstvom.

Dodao je da je na snimanju vladala nevjerovatna atmosfera i da je kraljevski par bio u jako dobrom raspoloženju, prenose britanski mediji.

Podsjetimo, u prisustvu 1.900 gostiju te uz pratnju dva miliona ljudi okupljenih na ulicama Londona u Westminsterskoj opatiji jučer su se vjenčali princ William i njegova odabranica Kate Middleton.