Showbiz
45

"Kralj romske muzike" pretukao trudnu djevojku tokom gostovanja na televiziji

Klix.ba
Nicolae s bivšom partnericom Narcisom
Rumunski "kralj romske muzike" i milioner Nicolae Guta pretukao je svoju trudnu djevojku tokom televizijskog gostovanja koje je emitovano uživo, nakon što je saznao da mu je spavala sa pastorkom.

Nicolae, kojeg smatraju legendom u svojoj zemlji, otac je desetoro djece iz veza sa pet žena. Gostovao je u emisiji sa bivšom suprugom Narcisom Gutom, njenim sinom Nicom i svojom sadašnjom djevojkom Iuliom. Prijateljska atmosfera je nestala ubrzo nakon što je Nicu izletilo da je spavao sa striptizetom, sadašnjom djevojkom Nicolaea koja je trudna.

Kada nije negirala, Guta je ustao, povukao je za kosu i počeo udarati i govoriti joj da je k***a. Nicu je rekao da je to uradio zbog načina na koji se pjevač ponašao prema njegovoj mami dok su bili zajedno.

"Izrugivao si moju majku, a ja sam ti pokazao. Iuliji se sviđam, rekla mi je da svratim kod nje i to se dogodilo. Šta da ti kažem?", rekao je Nicu.

Afera se navodno dogodila kada je Guta živio s drugom djevojkom Flori koja je također bila trudna i nosila njegovo 11 dijete. Veza sa Flori je završena nakon što je Nicolae prevario s Iulijom i nakon što je njihov snimak seksa objavljen u javnosti. Kada je to vidjela, Flori je otišla i abortirala što je Gutu teško palo.

"To je najveća kazna koju sam ikada mogao dobiti", rekao je tada.

Guta je zaradio milione nakon što je prvi počeo izvoditi muzički stil poznat kao manele. Novac čuva na svom imanju jer ne vjeruje bankama, a posjeduje luksuzne vile i stanove širom zemlje, kao i nakit vrijedan milione eura. Vozi Mercedese, BMW-ove i Dacie.