Želi sačuvati privatnost
1

Kourtney Kardashian ne želi više učestvovati u realityju "Kardashians"

DP
Foto: Printskrin/Instagram/kourtneykardash
Foto: Printskrin/Instagram/kourtneykardash
Najstarijoj sestri Kourtney Kardashians je izgleda dosadio život pred kamerama. Tome doprinosi činjenica da odbija dijeliti detalje privatnog života putem ovog reality formata.

Mlađa predstavnica porodice Kardashian, Kendall Jenner, gostovala je u emisiji voditeljice Ellen DeGeneres. One su razgovarale o manekenkinoj glamuroznoj rođendanskoj zabavi, kako je to biti adrenalinski ovisnik i o njenoj novoj kozmetičkoj saradnji s mlađom sestrom Kylie.

Ellen je odlučila iskoristiti Kendallino gostovanje, pa je pokušala iz nje izvući informacije o najnovijem skandalu koji potresa njenu poznatu porodicu i riječ je o tome da li najstarija sestra Kourtney Kardashian prestaje snimati reality "Kardashians".

Voditeljica je istakla i činjenicu da je Kendall i dalje dio realityja, iako ne dijeli mnogo informacija o svom privatnom životu. Zapravo, ona najviše krije svoj ljubavni život, prenosi Elle magazin.

Kendall je odmah demantovala nagađanja da će se reality završiti zauvijek, ali rekla je da se situacija u serijalu zahuktava, jer Kourtney odbija podijeliti svoj privatni život s gledateljima.

"Ne, Kourtney neće napustiti reality. Mislim da ona ima određene granice, što je potpuno razumljivo, jer ja krijem svoj privatni život od samog početka. Kourtney je jedno vrijeme snimala svaki detalj i ovo je drastična promjena za gledatelje. Ne vjerujem da je Kourtney potvrdila da se nikada više neće pojaviti u realityju", objasnila je Kendall.

Poznata manekenka je otkrila da će situacije u realityju postati potpuno haotične, prije nego što se situacija smiri. Kendall nije htjela otkriti više detalja, pa sve što obožavaoci mogu učiniti jeste da pričekaju teaser novih epizoda veoma popularnog realityja "Kardashians".