Spavao s 341 ženom
97

Košarkaš Jason Maxiell šokirao javnost: U emisiji priznao da je suprugu prevario s 50 žena

Klix.ba
Penzionisani košarkaš Jason Maxiell koji je nekada igrao za Detroit Pistons, šokirao je javnost kada je u emisiji pod nazivom "Fix My Life" priznao da je suprugu tokom braka prevario s više od 50 žena, a da je do sada spavao s ukupno 341 ženom.

Jason i Brandi Maxieli vjenčali su se 2010. godine nakon devetogodišnje veze. Imaju šestogodišnjeg sina Jasona Maxiella II. Epizoda je snimana prije godinu dana, ali je tek objavljena na kanalu Oprah Winfrey Network.

Iako je znala da joj je bio nevjeran, Brandi je bila slomljena kada je čula cifru od 50 žena u njihovim životima. Kazala je kako je to odvratno.

Voditeljica Iyanla Vazant pitala je Brandi u čemu je razlika ko je prevario sa 10 ili 50, na što je ona kazala da je mislila da je prevario samo s osam žena što joj je također puno.

Preplavile su je emocije i napustila je emisiju, a voditeljica je krenula za njom dok je Jason ostao sjediti.

Nakon što je ona otišla, priznao je da je tokom života imao 341 ženu. Kazao je i kako je išao na medicinske provjere jer je mislio da je ovisnik o seksu, ali se ispostavilo da nije. Istako je kako je možda time tražio nešto drugo, a ne samo seks. Smatrao je to jednom vrstom bijega.

U epizodi su izašli na vidjelo i njegovi problemi s lažima i pićem. Godinu dana kasnije nije utvrđeno da li su još zajedno, ali je Brandi objavila niz fotografija bez vjenčanog prstena.