Showbiz
0

Kontroverzni pisac: Suri nije kćer Toma Cruisea

FENA
Andrew Morton, autor biografija poznatih osoba, ponovno izaziva nove kontroverze svojim šokantnim tvrdnjama, posebno onom kako mala Suri, kći Toma Cruisea i Katie Holmes, nije dijete slavnog glumca, već začetnika scijentologije Rona Hubbarda, preminulog 1986. godine.

Morton u toj neautoroziranoj biografiji zbog koje ga je Cruise i tužio nadalje ističe da je 20-mjesečna Suri zapravo začeta zaleđenom spermom preminulog vođe, optužujući Tomovu fanatičnu predanost tom kultu najvećim krivcem za raspad svih njegovih ljubavnih veza i brakova.

Prema njegovim tvrdnjama, vođa scijentološke crkve David Miscavige upleten je u Cruiseov brak do te mjere da je s Cruiseom i Katie Holmes proveo nekoliko dana na medenom mjesecu.

Autor kaže da je Cruise opsjednut scijentologijom te da mu je glavni zadatak pridobiti i druge poznate holivudske face, pa da je zbog toga Penelope Cruz i prekinula vezu s poznatim glumcem.

"Knjiga se temelji na nizu neistina jer autor nije razgovarao ni s obitelji ni s prijateljima Toma Cruisea", rekla je PR menadžerica Toma Cruisea najavivši i tužbu od 50 miliona dolara.

Morton je početkom 90-ih objavio i šokantnu biografiju o princezi Diani koja je u Velikoj Britaniji izazvala podijeljena mišljenja.

Inače, za Cruiseovo otkrivanje scijentologije "najzaslužnija" je, ističe Morton, Tomova prva supruga Mimi Rogers koja mu je sredinom 80-ih poklonila nekoliko knjiga o tom učenju.

Knjiga će u SAD biti objavljena 15. januara, a u njoj Morton također tvrdi da je Cruiseov novi zadatak regrutirati u redove scijentologije nove prijatelje para Cruise-Holmes, Davida i Victoriju Beckham.