Dok je on bio s Fico
7

Konobarica iz Genove tvrdi da je bila 18 mjeseci u vezi s Balotellijem

Klix.ba
Za vrijeme Evropskog nogometnog prevnstva Mario Balotelli je u Krakovu viđen u društvu nepoznate brinete s kojom se držao za ruke.

Do prije nekoliko dana niko nije znao o kome je riječ i kakvu ulogu djevojka ima u njegovom životu, no ona je sama istupila u javnost tvrdeći da je s nogometašem Manchester Cityja u vezi već 18 mjeseci.

Dahiana Rojas, 19-godišnja konobarica iz Genove, tvrdi da je Balotelli bio u paralelnim vezama s njom i bivšom djevojkom Raffaellom Fico, koja navodno očekuje njegovo dijete.

Dahiana je ispričala talijanskim novinarima da je njihova afera počela prije godinu i po, kada se Mario zasutavio pored nje u crvenom Ferrariju i pitao je da izađu.

"Bilo je kao u filmu. Dala sam mu tada svoj broj telefona, a on me je nazavo istu večer", kazala je Rojas. Nakon prvih izlazaka par se nastavio viđati u kasnim večernjim satima na skrovitim mjestima. Dahiana tvrdi kako nije znala da je Balotelli zauzet dok u novinama nije vidjela njegovu sliku s Raffaellom.

Unatoč tome, nije ga mogla izbaciti iz glave pa je odlučila posjetiti ga u Krakovu. "On uopće nije onakav kakvim se želi predstaviti. Skroman je, nježan i pažljiv, jednostavno idealan dečko i ljubavnik", kazala je ona.

Nakon povratka iz Krakova, Dahiana je izgubila posao, a dodatni šok prouzrokovalo je saznanje da je Raffaella trudna.

"Nikada nije rekao ni riječ o njoj, kao da ne postoji u njegovom životu. Kada sam saznala da je trudna, šokirala sam se. Odmah sam mu poslala poruku da mi iskreno kaže da li je to istina, ali on nije imao hrabrosti da odgovori", ispričala je Rojas te dodala da je spremna da se pomiri s nogometašem, ali tek kada joj dokaže da misli ozbiljno.