Zbog izgleda
14

Komičarka se narugala Nicole Kidman, no brzo je požalila: Pogledaj se u ogledalo

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Komičarka Amy Schumer na društvenim mrežama ismijala je slavnu glumicu Nicole Kidman, no brzo se pokajala.

Naime, Amy je na svom Instagramu objavila fotografiju Nicole kako ukočenog lica i smrznutog pogleda sjedi u loži na US Openu uz podrugljivi komentar "Ovako sjedi čovjek".

Iako Nicole izgleda pomalo nepreirodno na fotografiji, ova šala se nije svidjela ljudima tu su kritizirali komičarku ispod objave.

"Da li ti trenutno maltretiraš Nicole Kidman, dobitnicu Oscara i Emmyja, putem interneta?", napisao je jedan pratitelj.

"‘Ovaj post je zaista ispod časti. Šta s ovim želiš postići‘", napisao je drugi. ‘

"Woow, tako zločesto! Očekivala sam da će jedna od mojih omiljenih komičarki imati više poštovanja prema drugim ljudima. Ponižavanje drugih ionako je uvijek znak vlastite nesigurnosti, stoga bi se kritičarka u ovom slučaju trebala pogledati u ogledalo", ‘"Uvijek sam mislila da si duhovita, pogledala sam sve tvoje filmove i emisije, pročitala sam i tvoju knjigu. Ali ovo selektivno javno trolanje kolegice? Ne, hvala", još su neki od komentara zbog kojih je Amy u konačnici i obrisala fotografiju.

Napisala je i ispriku u kojoj je prozvala Milu Kunis i Ashtona Kutchera koji su dali pismenu podršku Dannyju Mastersonu, kolegi iz humoristične serije ‘"Lude sedamdesete" koji je dobio 30 godina zatvora zbog silovanja.

"Želim se ispričati svim ljudima koje sam povrijedila objavljivanjem fotografije Nicole Kidman aludirajući da izgleda kao vanzemaljac. Tražit ću od glumačke postave serije 'Lude sedamdesete' da mi napišu pisma zagovarajući moj oprost", napisala je Amy no i to je uskoro obrisala sa svog Instagrama.