Farma u New Jerseyu
21

Komičar Jon Stewart sa ženom napravio utočište za zlostavljane životinje

DP
Jon Stewart i njegova žena Tracey, kupili su farmu u New Jerseyju od koje su napravili utočište za različite vrste zlostavljanih životinja. Planiraju na farmi, koja se nalazi 80 km od New Yorka, otvoriti i edukativni centar.

[TWITTER]65878328589254656[/TWITTER]

Na farmi se trenutno nalaze: dvije svinje, četiri psa, tri zeca, dva zamorca, dvije ribe i jedna ptica. Iako su farmu kupili 2013. godine, svoje planove su objavili tek 2015. godine. Stewartovi žele pomoći bilo kojoj zlostavljanoj životinji, ali najviše onima koje su spašene iz klaonica i tvorničkih farmi", Truth theory.

Nadaju se da će u sljedećim mjesecima i godinama koje dolaze, na njihovoj farmi biti sve više životinja, uključujući krave, ovce, kokoši, koze, pure i prasad. Jon je izjavio da je njegovu ljubav prema životinjama inspirirala supruga Tracey, veganka koja je napisala knjigu o tome kako bolje razumjeti životinje.

"Kupili smo farmu u Jerseyu s namjerom da napravimo vlastito utočište i edukativni centar, ali ono što danas želim najaviti je da će naša farma u New Jerseyu postati dio ogranka Bufflehead Farm. S njima ćemo okupiti nove predstavnike i vođe ovog zaista važnog pokreta", istaknuo je Stewart.

Bivši voditelj Daily Show priznao je da na farmi vodi mnogo mirniji život, ali da mu katkad nedostaje biti u centru pažnje.