|

Kolinda i Justin: Hrvatska predsjednica jedva se suzdržala da zagrli kanadskog premijera

Kolinda i Justin: Hrvatska predsjednica jedva se suzdržala da zagrli kanadskog premijera
53
Klix.ba
15.5.2019. u 22:49
323
komentara
53

dijeljenja
Kolinda i Justin: Hrvatska predsjednica jedva se suzdržala da zagrli kanadskog premijera Foto: Justin Trudeau/Instagram
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Kanadi je odala dojam da se provodi kao na nijednom službenom putovanju do sada, piše Index.hr.
Da se hrvatska predsjednica baš opustila s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom, koji je danas s njom posjetio hrvatsku zajednicu u Hamiltonu gdje je ona držala govor, govori činjenica da je u nekoliko navrata dobro nasmijala kanadske Hrvate.

Premijera Kanade stalno je oslovljavala imenom, a onda su krenule šale i pošalice te je u jednom trenutku umalo zagrlila Trudeaua koji je također pred predizbornom kampanjom.

"Hrvatskih 1246 otoka teško se mogu usporediti s kanadskih 30 hiljada, ali, žao mi je što to moram reći, Justine, da imamo natjecanje u ljepoti...'', kazala je Kolinda, nasmijala se i krenula prema Trudeaua i jedva se suzdržala da ga ne zagrli.

Naglasila je da su se ona i Justin Trudeau družili dok je ona bila u NATO-u i da su zajedno raspravljali o mnogim stvarima vezanim za Kanadu i Hrvatsku, ali i o stvarima koje nisu za javnost.

"Da bar imam nešto žešće od vode, sada bih nazdravila prijateljstvu naših zemalja i naših ljudi", kazala je uzbuđena predsjednica, a onda je počela s blagoslovima.

"Bog blagoslovio Kanadu. Bog blagoslovio Hrvatsku. Bog blagoslovio sve.", završila je Kolinda Grabar-Kitarović.
Prijavi grešku


Komentari (323)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...