One (ni)su samo broj
57

Koja je razlika u godinama između poznatih nogometaša i njihovih izabranica

A. B.
Uz nogometaše su se većinom vezale lijepe i zanosne djevojke i supruge, pa je takav slučaj i s onim najpoznatijima. Ono što je također karakteristično za ove veze su i velike razlike u godinama među partnerima.

Stranica Oh My Goal na Facebooku je objavila zanimljiv video u kojem se spominju godine poznatih nogometaša i njihovih životnih saputnica.

Popularna kolumbijska pjevačica Shakira je deset godina starija od Gerarda Piquea poznatog nogometaša Barcelone, a jedan od najboljih nogometaša Cristiano Ronaldo od zaručnice Georgine Rodriguez stariji devet godina s kojom ima djevojčicu Alanu Martinu.

Najveće iznenađenje je razlika među godinama između Zlatana Ibrahimovića i njegove supruge Helene Seger. Ona je od njega starija 11 godina i pošto sada ima 50 godina ne bavi se više manekenstvom u kojem je bila poznata.


Španska novinarka Pilar Rubio je od supruga Sergia Ramosa koji igra za Real Madrid starija osam godina s kojim ima troje djece i ove godine će napuniti 42 godine.

Daniella Semaan supruga Cesc Fabregasa koji igra za Monaco starija je od njega 12 godina iako to na prvi pogled tako ne izgleda.

Između Antonelle Rocuzzo i kapitena Barcelone Lionela Messija samo je jedna godina razlike. Njihova ljubav je počela još u školskim danima, a par je krunisao brakom prije tri godine u kojem su dobili troje djece.

Mauro Icardi nogometaš Paris Saint-Germaina je u braku s Wandom Narom od 2014. godine koja je od njega starija sedam godina. Wanda Nara je i njegova menadžerica.

Popularni njemački nogometaš Mario Götze mlađi je od supruge Ann-Kathrin Brömmel Götze s kojom se vjenčao 2018. godine. On trenutno igra za Borussiju Dortmund.

Brazilski nogometaš Dani Alves stariji je od svoje supruge Joane Sanz deset godina. Par se vjenčao 2017. godinea, a upoznao ju je nakon razvoda od prve supruge. Alves iz prethodnog braka ima kćerku i sina. Ovaj par zovu "ljepotica i zvijer".

Nogometaš Paul Pogba stariji je od svoje supruge Marije Zulay Salaues samo godinu dana. Počeli su se zabavljati 2017. godine, a zaručili su se 2018. godine. Par ima sina.

Argentinski nogometaš Angel de Maria mlađi je svoje supruge Jorgeline Cardoso šest godina. Par ima dvoje djece. Par se upoznao dok je Angel de Maria igrao u Benfici. Vjenčali su se 2011. godine, dvije godine nakon što su se upoznali.

Bivši golman španske reprezentacije Iker Casillas stariji je od svoje supruge Sare Carbonero tri godine. PAr je u braku od 2016 godine. Imaju dva sina Lucasa i Martina. Par je zajedno od 2009. godine, a upoznali su se kada je Sara radila kao sportska novinarka. Svijet je obišao njihov strastveni poljubac nakon finala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Posljednji u ovom nizu je njemački profesionalni nogometaš Kevin Trapp koji trenutno brani za Eintracht Frankfurt je mlađi šest godina od svoje izabranice Izabel Goulart.