Showbiz
0

Koga ljubi Marija Karan?

Klix.ba
Marija Karan
Marija Karan
Lijepa glumica Marija Karan bosanskohercegovačkoj publici se predstavila kroz ulogu Anastazije u "Larinom izboru", koju svakim radnim danom emitira OBN televizija u terminu od 22:00 sata.

Mariju Karan svakodnevno možemo vidjeti u "Larinom izboru", a zbog uloge Anastazije preselila se u Zagreb. Otkrila je kako joj se sviđa što je Zagreb čist i lijep grad te što za samo nekoliko sati može biti na moru. Također je dodala kao joj je upoznavanje Zagreba možda bilo zanimljivije uz kolegu Ivana Hercega, za kojeg misli da je vrijedan i dobar čovjek.

"Nakon četiri mjeseca rada i druženja s njim prvi dojam koji sam stekla o njemu ostao je nepromijenjen. Njegov talent i golemo radno iskustvo čine ga iznimno dobrim, uspješnim i stabilnim muškarcem", rekla je lijepa glumica.

Priznala je i da u njenom životu trenutno postoji muškarac i da je zaljubljena, ali sve ostale detalje ipak je odlučila zadržati za sebe. Dodala je da je muškarac može osvojiti dobrotom i iskrenošću, a cijeni i kada se zna našaliti na svoj račun.

Vezani članci