Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josipa je bila zvijezda dok je Kolinda još okopavala vrt iza kuče.
kuće.
@kiksi11 nejse:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
josipa je carica, a sto bi se reklo i gospodja. i poslije kolinde josipa.neko traje 4 godine a neko 50 i kusur.
Josipa je možda najveća pjevačka diva s ovih prostora, iako se forsira Tereza meni je definitivno Josipa top 1.
Oooj kuliranje do besvijesti hahahha
Josipa ne ustaje fasistima..
Nepristojnoscu se ne ponizavaju drugi, nego ponizavamo sami sebe. U normalnom svijetu ovo je sramota. Kolinda je legalno i legitimno Predsjednica Hrvatske i kao takvoj joj treba iskazati elementarno postovanje, dok se kod nas na Balkanu ovakve stvari, kada neko nekome nesto opsuje itd. predstavljaju kao herojske.
Tako joj treba
Ova ima Mandat 4 godine druga mandat citav zivot , pa sada kontajte
Neznam u cemu ju je ponizila.Kao prvo Josipa je starija preko 20 godina od Kobilde i ona je visedecenijska zvijezda kako Hrvatske tako i Balkana.Kobilda se ni u cemu pozitivnom nije istakla sem funkcije kojoj po meni nije dorasla i ona zavrsava sa ovim mandatom to je sigurno a kasnije ce se sjecati samo oni koji su bili oko nje imali ili ovaj ili onaj kontakt.Josipa ce se i dalje i slusati i pamtiti pa stoga apsolutno podrzavam njen stav
Kolindina, pozdravi zvijezdu.
A da niste pomislili da je, možda, u pitanju neki zdravstveni problem, uganuta noga, kičma i sl. Ne da priželjkujem, ali moguće je.
Josipa je jedna velika dama!
Josipa je zvijezda godinama a ova plavuša privremeno, ograničena ko mandat..
hahahahhaha, pa ko se pita ko je veca zvijezda ovde, ja ga jehem :D
A ko je to Cokolinda, obična žena koju smo upoznali prije par dana dosavsi na mjesto predsjednice, gospođa Josipa je diva a i duplo starija, žena u godinama, kad joj i ustati iz sjedeceg položaja predstavlja fitness.. :))
@mimi1 nemoj vise da je braniš (Josipu)
@MajKinSincina ti nijedne 😂😂😂
Pa nek me ubijeeeee noc ako sam grijesan bioooo, nisam te poniziooooo.
serinda glabal kitarovic
hahaha ispala godine