Potaknuli glasine
65

Ko je nova djevojka DiCaprija? Rođena je dvije godine nakon premijere Titanica

N. C.
Victoria Lamas (Foto: Instagram)
Victoria Lamas (Foto: Instagram)
Leonardo DiCaprio (48) uživao je u večeri s Victorijom Lamas (23) u Hollywoodu. Ko je nova potencijalna ljubav slavnog glumca?

DiCaprio stekao reputaciju da je uvijek u vezi s djevojkama mlađim od 25 godina, a nakon večere s Victorijom pokrenute su glasine o njihovoj romansi. Par je napustio The Birds Street Club odvojeno prije nego što su zajedno ušli u automobil.

Mlada glumica potiče iz poznate porodice, a njen otac Lorenzo Lamas bio je glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji "Sokolov greben". Njena majka Shauna Sand bila je Playboyeva zečica.

Iako od sada nije imala zašaženih uloga ulaže u svoju glumačku karijeru, ali se uporedo bavi i modelinogom. Glumila je samo jednu epizodu u seriji "Secret Identity. Posljednju ulogu odradila je 2020. godine u filmu "Two Niner".

Veoma interesantan podatak o Victoriji jeste da je rođena dvije godine nakon što je 1997. premijerno prikazan film Titanic, koji je DiCaprija lansirao među zvijezde.

Podsetimo, DiCaprio je nekoliko godina bio u vezi s Camilom Morrone, sa kojom je raskinuo ove godine kada je proslavila 25. rođendan.