Showbiz
14

Ko je momak koji je primio nagradu za Miley Cyrus na MTV VMA?

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Kada je proglašena pobjednicom MTV Video Music Awardsa za 2014. godinu sa svojim spotom "Wrecking Ball", Miley Cyrus nije željela doći na binu i preuzeti trofej već je poslala jednog mladića da to učini za nju. Riječ je o mladom američkom beskućniku Jesseu koji je dirnuo mnoga srca.

Dok je domaćin večeri Jimmy Fallon držao mikrofon Jesse je objasnio kako svi gledaoci MTV VMA mogu donirati novac za My Friend's Place, centar za mlade beskućnike u Hollywoodu, dok ga je Miley posmatrala iz publike i plakala.

"Pomozite mi da podignem svijest i prikupim sredstva za mlade beskućnike. Ovo je samo početak za mene, a počet ćemo fokusirajući se na My Friend's Palce, centar za mlade beskućnike u Hollywoodu. Možete nas podržati donacijama na ovoj stranici. Svako ko uplati pet dolara ulazi u takmičenje za nagradu - putovanje za dvije osobe u Brazil, te će se družiti sa mnom na mom koncertu u Rio de Janeiru 28. septembra. Dobit ćete potpuno VIP iskustvo i dva najbolja mjesta u kući", pročitao je Jesse za Miley.

Potom je preuzeto nagradu, a Miley ga je zagrlili fotografisala se s njim. O ovom Mileyinom činu će se dugo pričati i za razliku od prethodnih nastupa, ovaj put će imati opodršku većinskog dijela publike.