Policija ispitala tri osobe
0

Ko je misteriozni čovjek s kojim se Amy srela prije smrti

Sarajevo-x.com
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Pjevačica Amy Winehouse, koja je prije nekoliko dana pronađena mrtva u svom stanu u Londonu, se susrela sa misterioznim čovjekom neposredno prije svoje smrti.

Policija još uvijek pokušava sklopiti konačnu sliku o tome šta se dešavalo u posljednjim satima njenog života, odnosno prije nego je pronađena mrtva u subotu. List Mirror piše kako policija istražuje navode da se Amy susrela sa za sada nepoznatim muškarcem noć prije smrti.

Izvor blizak pjevačici je rekao kako je Amy dugo vodila haotičan život, te kako je često izlazila kasno navečer ili u ranim jutarnjim satima kako bi se vidjela s prijateljima.

"Niko zapravo ne zna šta je ona radila nakon što ju je doktor pregledao u 20 sati, pa do 16 sati sljedećeg dana. Postoji mogućnost da je izašla iz stana te večeri, ili kasnije tokom noći, što misle neki od njenih prijatelja", rekao je izvor za Mirror.

Amyjin otac Mitch (60) je izjavio kako vjeruje da je njegova 27-godišnja kćerka svirala bubnjeve i pjevala noć uoči smrti.

Policija želi istražiti svaku mogućnost i svaku okolnost pod kojom je Amy eventualno umrla, a već su razgovarali sa tri "značajne osobe". Navodno su ispitani njen tjelohranitelj, doktor i blizak prijatelj.

Izvor je dodao i to kako je sada važno dobiti jasnu sliku šta se događalo i s kim se Amy viđala u danima i satima neposredno prije smrti.