Često zajedno
67

Ko je Ines de Ramon? Lijepa 30-godišnja brineta osvojila je Brada Pitta

N. C.
Ines de Ramon
Ines de Ramon
Ne stišavaju se glasine o vezi Brad Pitta sa 30 godina mlađom Ines de Ramon, naročito nakon njihovih sve češćih zajedničkih pojavljivanja u javnosti.
Par je primijećen iza pozornice na koncertu Bona u Los Angelesu u novembru 2022. godine, a samo nekoliko dana kasnije, izvor je za američke medije rekao da se Pitt i de Ramon zabavljaju nekoliko mjeseci.

U decembru 2022. godine Pitt je s Ines došao na premijeru svog filma "Babilon" u Los Angelesu. Par je navodno viđen zagrljen na afterpartyju.

Ines de Ramon
Ines de Ramon

De Ramon i Pitt su zajedno proveli i njegov 59. rođendan. Par je primjećen kako stiže zajedno u italijanski restoran u Hollywoodu. Nakon toga su zajedno dočekali i Novu godinu, a sada su na odmoru u Meksiku.

Ko je Ines de Ramon?

Prije veze s Pitom, de Ramon je bila udata za glumca iz "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleya, a par se tiho razveo nakon tri godine braka u septembru 2022. godine.

De Ramon je diplomirala poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine. Posjeduje i certifikat nutricionističkog zdravstvenog trenera Instituta za integrativnu ishranu. Međutim, većina njenog profesionalnog iskustva je u industriji nakita. Prema njenom LinkedIn profilu, ranije je radila u odjelu za nakit u Christie's-u i u luksuznoj švicarskoj draguljari De Grisogono.

De Ramon trenutno radi kao šefica veleprodaje za brend nakita Anita Ko Jewelry sa sjedištem u Los Angelesu, koji među svojim obožavateljima broji zvijezde poput Hailey Bieber, Kourtney Kardashian i Mandy Moore.