Zanimljiva rasprava u showu
0

Ko je bolji ljubavnik, Brad Pitt ili Simon Cowell

Sarajevo-x.com
Glumac Brad Pitt i muzički mogul i jedan od vješitih članova žirija u mnogim emisijama u kojima mladi pokušavaju dokazati svoje muzičke vještine Simon Cowell, bili su glavna tema još jednog popularnog showa realnosti "Ja sam slavan, vadi me odavde!". Naime, dame su razgovarale o tome koji od njih dvojice je bolji ljubavnik.

Jedna od učesnica showa je i Sinitta, američka pjevačica koja je karijeru gradila u Velikoj Britaniji osamdesetih godina prošlog vijeka, ali ono što je možda interesantnije u ovom slučaju je to da je bila u ljubavnoj vezi i sa Pittom i Cowellom.

U posljednjoj epizodi Sinitta je rado pričala o svojim vezama sa ova dva muškarca, ali kada su je pitali s kojim od njih je više uživala u krevetu, pjevačica je to ipak sačuvala za sebe. Na pitanje druge učesnice u showu o tome ko je bio bolji ljubavnik, Sinitta je uzvratila pitanjem: "Šta ti misliš?".

Nakon što je još jedan učesnik sugerisao da je Pitt taj koji zaslužuje titulu boljeg u ovom dvoboju, Sinitta je ponovo uzvratila pitanjem: "Zašto misliš tako? Zato što je on ljepši?".

No, Siniita ipak nije štedjela riječi kada je u pitanju Bradovo tijelo, za koje je rekla da je nevjerovatno lijepo.

"Tada je bio veoma mlad, zabavan i sladak. Kada sam prekinula tu vezu jedan razjareni obožavatelj mi je čak udario šamar zbog toga. To je bilo prije nego je snimio 'Thelma and Louise', ali kada sam vidjela taj film pomoslila sam: O Bože, šta sam to uradila".

Dougie Poynter, također učesnik showa, nije odustajao pa se raspitivao o Bradovoj muškosti, dok je Sinitta odbila govoriti o veličini.

"Mnogo je veći nego tvoj Dougie", uzvratila je Sinitta.