Poluvrijeme Super Bowla
0

Ko će se večeras pridružiti Usheru na pozornici? Jedno ime mnogi priželjkuju

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Večeras se u Nevadi održava Super Bowl, a glavna muzička zvijezda je Usher. Međutim, sve glasnije se šuška o tome ko bi mu se mogao pridružiti na pozornici tokom poluvremena.

Nagađa se da će Ludacris, Lil Jon i Alicia Keys iznenaditi obožavatelje, iako niko od njih nije potvrdio sudjelovanje. Također, Justin Bieber stigao je u Las Vegas, a mnogi se nadaju da će se upravvo on pridružiti Usheru tokom nastupa.

Justin je doputovao s Kim Kardashian, Khloé Kardashian i Kendall Jenner, najboljom prijateljicom svoje supruge Hailey.

Pjevač je posljednjih godina uzeo pauzu od pozornice, ali je iznenadio obožavatelje 1. februara kada je otpjevao svoje hitove u Drakeovom klubu u Torontu nazvanom "History". A sada možemo očekivati da će Bieber nastupati u poluvremenu Super Bowla na poziv Ushera, koji je u septembru 2023. najavljen kao izvođač na ovom sportskom događanju.

"Definitivno sam prošao kroz mnogo ideja o tome s kim bih želio da sa mnom podijeli ovaj trenutak i osjećam da ljudi koji će to podijeliti zaslužuju isto toliko priznanja za ono što rade u svojim karijerama – bilo da smo surađivali ili su imali svoje značajne trenutke", kazao je Usher novinarima te nagovijestio da bi moglo biti više od jednog posebnog gosta.

Super Bowl LVIII možete pratiti u direktnom TV prijenosu na kanalu Arena Sport 1 od 00:30 sati.