Vjerni fanovi
8

Knoll objavila simpatičnu poruku navijača: Došli smo samo zbog tebe pa usput i da tekmu pogledamo

Klix.ba
Ivana Knoll je na Instagramu podijelila simpatičnu poruku koju su joj uputili navijači nogometne reprezentacije Hrvatske.

"Knoll, došli smo samo zbog tebe pa usput i da tekmu pogledamo", napisano je na majici.

Kao što je već poznato, na Ivanu je uoči utakmice protiv Nizozemske u Rotterdamu nasrnuo navijač Hrvatske. Ipak, nije dala da joj ovog neugodno iskustvo pokvari raspoloženje pa je kasnije viđenja kako se zabavlja na tribinama.

Screenshot: Instagram/knolldoll
Screenshot: Instagram/knolldoll

"Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati. Potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se tačno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu", ispričala je.

Nogometna reprezentacija Hrvatske će u nedjelju u velikom finalu Lige nacija igrati protiv Španije. Grad Zagreb će organizovati doček za Vatrene samo ako uspiju pobijediti.

"Grad Zagreb je u razgovorima s Vladom Repubike Hrvatske oko organizacije dočeka hrvatske nogometne reprezentacije te će u slučaju osvajanja Lige nacije, kao i nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine zajednički snositi troškove", rekli su za Index.hr.