Showbiz
6

Klix.ba otkriva: Ko je atraktivna djevojka koja je plesala sa Chrisom Brownom

Klix.ba
Foto: Klix.ba/Facebook
Foto: Klix.ba/Facebook
U ponedjeljak navečer u sarajevskom klubu Hacienda američka zvijezda Chris Brown otpjevao je desetak pjesama na iznenađenje svih prisutnih, a njegov nastup obilježila je i atraktivna Sarajka Emina Curić.

Fotoreporter portala Klix.ba snimio je fotografije ovog pjevača kako se provodi u sarajevskom klubu Hacienda, koje su obišle i regiju, a većina javnosti se upravo pitala ko je atraktivna djevojka koja je u uskoj haljini plesala sa Chrisom Brownom u Sarajevu.

Emina Curić je 28-godišnja studentica ekonomije iz Sarajeva koja je uz Chrisa Browna "zapalila" Haciendu prvi dan Bajrama. Emina trenutno radi i studira u Sarajevu, a nekada se bavila manekenstvom i plesom, mada danas ne vidi budućnost u tome. U slobodno vrijeme, kako kaže za Klix.ba, voli da izlazi, putuje, upoznaje nove ljude i ne vidi ništa loše u tome.

Emina kaže da je na zabavi tu noć sa Chrisom bilo fenomenalno.

"Večer je bila fenomenalna. Bila sam pozvana na rođendan i tako sam imala čast da budem u društvu Chrisa Browna i divno sam se provela, uljepšao mi je noć svojim prisustvom. Pričali smo o svemu, pozitivno sam iznenađena s obzirom na njegovu popularnost koliko je društven i komunikativan, a pritom se trudio da nam svima uljepša noć i uspio je", kazala je Emina za Klix.ba.

Chris je Emini rekao da mu je drago što je došao i da mu se sviđa Sarajevo te da će nas, ako bude imao priliku, posjetiti opet.

Emina tvrdi da je ostala u kontaktu sa američkom zvijezdom, a prokomentarisala je i iznenadnu popularnost koju je stekla nakon fotografija objavljenih na Klix.ba.

"Samo sam iznenađena koliko sam ja ljudima bila zanimljivija, više nego to što je jedna takva svjetska zvijezda posjetila naš državu", zaključila je Emina.

Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba