Obnovili zavjete u TV programu
0

VIDEO / Kim se požalila na supruga: Kris hrče i previše jede

Sarajevo-x.com
Kim Kardashian i Kris Humphries obnovili su svoje zavjete u showu Ellen DeGeneres, a sa poznatom voditeljicom su razgovarali i o tome kako se snalaze u braku nakon glamuroznog augustovskog vjenčanja.

Starleta i zvijezda reality showova požalila se na svog supruga kazavši da hrče i previše jede, te da se polako navikava na konstantnu medijsku pažnju koju mu je donio brak s njom.

"Moja karijera je moj lični život. Zajedno sa mnom dolaze i paparazzi. Na to se moraš naviknuti", iskrena je Kim.

Humphries, koji je prije veze s Kim bio relativno nepoznat, kazao je da još uvijek ne zna gdje će se par skrasiti nakon okončanja lockouta u NBA ligi.

"Preselit ćemo se gdje god budem igrao", kazao je Kris dok je Kim insistirala da ona namjerava putovati od mjesta do mjesta.

Iako se par nije mogao usaglasiti u pogledu mjesta koje će zvati domom, otvoreno su izrazili svoju privrženost jedno prema drugom.

"Prošlo jenešto više od pet sedmica od vašeg vjenčanja, što je poprilično dug period za jedna poznati par", našalila se DeGeneres.

Kim je zatim na glavu stavila bijeli veo i ponovno se zaklela na vječnu ljubav prema Krisu. Komičnu ceremoniju je predvodila DeGeneres.