Showbiz
27

Kim Kardashian zaboravila kćerkicu u hotelu

Klix.ba
Kim Kardashian je u žiži svjetske pažnje, budući da se konstatno nalazi pod povećalom javnosti koja se svako malo snebiva nad njenim ponašanjem, a ona im neprekidno, svjesno ili nesvjesno, daje novi materijal.

Američka TV zvijezda i starleta Kim Kardashian je sa porodicom, majkom Kris Jenner, mužem Kanye Westom i kćerkicom North West u proteklom periodu boravila u Parizu, kako bi prisustvovala pariskoj Sedmici mode.

Nakon što je pažnju medija privukla obukavši kćerkicu North West i sličnu, crnu čipkanu haljinicu kakvu je imala i na sebi, na internetu se jučer pojavio video u kojem se vidi kako je starleta zaboravila vlastito dijete u hotelu.

Kim je izašla iz hotela kako bi krenula na aerodrom, a ispred su je već dočekale kamere i fotoaparati. Prišavši vozilu i pogledavši u njega, shvatila je kako njena kćerka North West nije tu. Okrenula se i vratila u hotel, kako bi za nekoliko minuta ponovo izašla držeći djevojčicu u naručju.

Američki mediji su već napravili sprdnju na osnovu Kiminih gafova, kao i činjenice da su slavnom paru - njoj i Kanye Westu dosad upućivane brojne kritike u vezi toga kako ne provode dovoljno vremena sa svojom kćerkicom, te je na društvenim mrežama malena North, nadimka Nori, već prozvana "Ignori".