Na NBC-u
44

Kim Kardashian se u skeču SNL-a šalila na račun porodice i bivšeg supruga Kanyea Westa

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kim Kardashian gostovala je u Saturday Night Liveu (SNL), a u skeču se osvrnula sa svoju reputaciju, slavnu porodicu i bivšeg supruga, repera Kanyea Westa.

"Sretna sam što sam ovdje večeras kako bih vam pokazala da sam mnogo više od lijepog lica, dobre kose, sjajne šminke, odličnih grudi i savršene zadnjice. U suštini, mnogo sam više od fotografije koju moje sestre pokazuju plastičnim hirurzima", našalila se.

Navela je kako je ponosna na to što je niko ne može nazvati sponzorušom.

"Iskreno, ne znam ni kako se to postaje pa sam pitala maminog dečka Coryja Gambela", rekla je.

Govorila je i o neuspjelim političkim aspiracijama svoje porodice, što se odnosili na predsjedničku kandidaturu Kanyea Westa i kandidaturu Caitlyn Jenner za guvernerku Kalifornije.

"Znam da u našoj zemlji vladaju podjele, ali bih voljela da se situacija u Sjedinjenim Američkim Državama popravi. Zbog toga sam odlučila da se kandidujem. Samo se šalim. Ne možemo imati tri propala političara u porodici", kazala je.

Zatim je pričala o zahtjevu za razvod braka od Kanyea Westa koji je podnijela u februaru ove godine.

"Zahvalna sam na svim usponima i padovima u životu. Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. I ne samo to, on je najbogatiji Afroamerikanac u zemlji, talentovan je i pametan i dobili smo četvero djece", rekla je.

Međutim, čini se kako je jedna stvar bila presudna za njihov brak.

"Kada je riječ o razvodu, do njega je došlo zbog jedne stvari - Kanyeovog karaktera. Znam da zvuči zlobno, ali ljudi mi govore da komedija proizlazi iz istine", navela je.