Nakon povratka iz Australije
0

Kim Kardashian posjetila Krisa Humphriesa

Sarajevo-x.com
Nakon što je u petak došla kući iz Australije, Kardashian se odmah ukrcala za sljedeći avion za Minnesotu, kako bi posjetila bivšeg muža Krisa Humphriesa.

Kardashian je bila na aerodromu St.Paul u Minnesoti u nedelju rano ujutru po američkom vremenu, a sa njom je putovao samo jedan muškarac za koga se vjeruje da je samo njen tjelohranitelj, prenosi US Weekly.

Humphries, koji je bio u braku sa Kardashian 72 dana, još uvijek se nije oglasio povodom medijske pažnje koju je ovaj razvod prouzrokovao. Samo je 31. oktobra, kada je preko medija saznao da je njegova supruga podnijela zahtjev za razvod braka, izjavio da vjeruje u taj brak.

"Ja volim svoju ženu i posvećen sam ovom braku. Ne mogu da vjerujem šta je uradila. Pokušaću sve da je vratim", tom prilikom rekao je Kris, ali se nakon toga nije oglašavao.

Iz porodice Kardashian novi detalji se i dalje otkrivaju. Tako su njene sestre već na njenom vjenčanju šaputale da ovaj brak neće biti dugog vijeka, a i sama Kim je priznala da je sve od početka bilo prebrzo.

"Osjećala sam se kao da sve juri previše brzo. Mi smo snimali naš reality i veza je išla svojim tokom, a onda kada me je Kris zaprosio nisam htjela da razočaram toliko ljudi", izjavila je Kim.