Apple TV
542

Kim Kardashian pobijedila Hillary Clinton u kvizu o poznavanju kaznenog prava

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kim Kardashian pobijedila je Hillary Clinton u testu znanja o pravu u epizodi Clintonine nadolazeće dokumentarne serije s Apple TV-a, prema nedavnom intervjuu za magazin People.

Bivša državna sekretarka suprotstavila se Kardashian, reality zvijezdi i zagovornici reforme kaznenog pravosuđa, u kvizu s pitanjima vezanim za kazneno pravo poput upotrebe sile i samoodbrane.

Kardashian, koja je prošle godine položila pravosudni ispit nakon što je završila prvu godinu u programu pravnog pripravništva, pobijedila je Hillary koja je diplomirala na prestižnom Yaleu. Clinton je opisala gubitak kao "srceparajući" u intervjuu za People.

Takmičenje je snimljeno za epizodu "Gutsy", nove Apple TV+ serije čiji su voditelji i izvršni producenti Clinton i njena kćerka Chelsea, a temeljena je na njihovoj knjizi "The Book of Gutsy Women".

Chelsea Clinton, koja je glumila voditeljicu kviza, rekla je za People kako misli da je njena mama mogla imati prednost da je bivša prva dama imala brže "vrijeme reakcije" i pritisnula zujalicu kada je znala odgovor na pitanje.

Starija Clinton kaže da je bila "stvarno zaintrigirana" koliko je Kardashian dobro prošla na ispitu pravne oštroumnosti i rekla je da želi "staviti u središte pažnje nju", globalnu influensericu i milijarderku.

Clinton je insistirala na tome da nije dopustila Kardashian da pobijedi, već je željela pomoći pokazati koliko je njezina protivnica naporno radila kako bi stekla svoje pravno znanje.