Tinejdžerski dani
10

Kim Kardashian otkrila da je sa sestrom Khloe krala iz Diora

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kim Kardashian otvoreno je govorila o tome kako je, dok je još bila tinejdžerka, prekršila zakon sa svojom sestrom Khloe Kardashian. Naime, njih dvije su prije nekoliko godina ukrale naočale iz prodavnice Dior.

"Bile smo na Havajima i vidjele smo prodavnicu Christiana Diora, niko nije radio unutra. Činilo se kao da smo u divljini, prodavnica se činila napuštenom", govorila je Kim kroz smijeh dodavši da je Khloe imala veliku želju da dobije Dior naočale pa ih je uzela i izašla iz prodavnice.

Iako su sestre prekršile zakon, Kim je samo govorila koliko su joj se svidjele naočale koje su ukrale.

"Naočale su bile odlične, toliko su nam se svidjele da ih još uvijek čuvamo. Preslatke su", rekla je Kim za stranicu Bustle.

Kim ističe da joj je to iskustvo veoma smiješno te da smatra da je osoba koja je bila zadužena da radi taj dan vjerovatno otišla u wc dok su njih dvije krale.

Ovo nije prvi put da su sestre Kardashian otvoreno pričale o svojoj burnoj prošlosti te su prije nekoliko mjeseci otkrile da su zajedno eksperimentisale s ekstazijem.

"Svaki put kad uzmem ekstazi uradim nešto novo. Kada sam se prvi put udavala bila sam na ekstaziju, a drugi put sam snimila eksplicitni video. Čini se da se samo loše stvari dešavaju kada ga uzmem", rekla je Kim kroz smijeh.