Treće dijete
1

Kim Kardashian objavila prvu fotografiju s kćerkom Chicago West

Klix.ba
Kim Kardashian i Chicago West (Foto: Instagram)
Kim Kardashian i Chicago West (Foto: Instagram)
Američka starleta i reality zvijezda Kim Kardashian objavila je prvu fotografiju sa svojim trećim djetetom kćerkom Chicago West. Fotografija majke i kćerke s filterom medvjedića osvojila je pažnju miliona korisnika Instagrama.

Kim je na fotografiji koju je opisala kao "Baby Chicago" prikupila već skoro 5,5 miliona lajkova.

Starleta i njen suprug reper Kanye West koristili su pomoć surogat majke za rođenje treće bebe, jer je Kim tokom prve dvije trudnoće imala problema, a ljekari su joj rekli da bi joj treća trudnoća bila preriskantna. Podsjećamo, Kim i Kanye već imaju četverogodišnju kćerku North i dvogodišnjeg sina Sainta.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim nije mnogo otkrivala o kćerki Chicago koja je rođena 15. januara.

"Preslatka je, najbolja beba. Malo liči na North, a malo na Sainta, ali definitvno ima svoju vlastitu osobnost", odgovorila je Kim na Twitteru jednom obožavatelju koji je pitao za zdravstveno stanje bebe.

Surogat majka koja je pomogla slavnom paru da dobije treće dijete je 27-godišnja Afroamerikanka. Kim i Kanye su joj mjesečno plaćali 4.500 dolara, a ukupno su joj platili 75.000 dolara. Tokom trudnoće bilo joj je zabranjeno da farba kosu, pije alkohol, jede sirovu ribu, koristi saunu i puši. Čuvala su je dva tjelohranitelja.