Družili se u vili Portugalca
0

Kim Kardashian nova djevojka Cristiana Ronalda?

Totalsport
Kim Kardashian (Foto: Bangshowbiz)
Kim Kardashian (Foto: Bangshowbiz)
Prema londonskom tabloidu The Sunu, najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo ima novu ljubav, a njeno je ime Kim Kardashian (29).

Protekle je sedmice Kardashian, američki model i zvijezda reality showa “Keep up With the Kardashians” viđena u društvu Ronalda u jednom skupocjenom restoranu u Madridu.

"Ona i Ronaldo su se ljubili i izmjenjivali su nježnosti. Očito im je bilo jako zabavno jer su se cijelo vrijeme smijali", otkrio je anonimni izvor za engleski dnevnik.

Nakon večere oboje su sjeli u svoje aute, Ronaldo u svoj Audi RS6, a Kardashian u svoj Mercedes G-klase, te su druženje nastavili u vili portugalskog nogometaša, gdje je atraktivna brineta ostala četiri sata.

The Sun navodi kako će zbog druženja Ronalda i Kardashian posebno nesretan biti bivši nogometaš Chelseaja, a aktuelni član Manchester Cityja Wayne Bridge koji se s američkim modelom nedevno upoznao tokom odmora u Miamiju.

Navodno je Bridge jako simpatizirao Kim i u njoj je vidio utjehu nakon skandala i ljubavne afere između njegove bivše djevojke i majke njegovog djeteta Vanesse Perroncel i bivšeg mu klupskog saigrača Johna Terryja.