Ponosna Armenka
0

Kim Kardashian ljuta zbog naslovnice turskog izdanja Cosmopolitana

Sarajevo-x.com
Zvijezda reality showova Kim Kardashian zablistala je na naslovnoj strani turskog izdanja magazina Cosmopolitan, no lijepa Amerikanka armenskih korijena uopće nije sretna zbog toga. Istakla je kako je bijesna što su Turci objavili njenu fotografiju na naslovnoj strani u mjesecu kada se u obilježava sjećanje na genocid nad Armencima.
Kardashian je uvijek isticala da je jako ponosna na svoje armenske korijene i zbog toga se jako naljutila kada je njena fotografija objavljena na naslovnici turskog izdanja Cosmopolitana.

Na svom blogu starleta je istakla da je povrijeđena što su urednici odlučili baš u ovom mjesecu, kada se obilježava sjećanje na genocid nad Armencima u Turskoj, objaviti njenu fotografiju kako nasmijana pozira u seksi haljinici.

Kim Kardashian je prije izvjesnog vremena odradila snimanje za međunarodna izdanja poznatog magazina. Tvrdi da nije znala da će fotografije biti korištene za naslovnice.

"Upravo sam saznala da sam na naslovnici turskog Cosmopolitana. Taj magazin ima brojna međunarodna izdanja i kada sam radila fotoshooting nisam znala da tursko izdanje planira moju priču objaviti ovaj mjesec na naslovnoj stranici, s obzirom da se obilježava Dan sjećanja na genocid nad Armencima", kazala je Kardashian, prenosi Daily Mail.

Dodala je da joj je jako bitno njeno porijeklo, te joj je drago što je prva Armenka na naslovnici Cosmopolitana.

Izvori bliski starleti tvrde da se ona jako naljutila zbog naslovnice i da se nada da će Cosmo priznati svoju grešku.