Veoma je ljuta
11

Kim Kardashian javno prozvala svoju sestru, a razlog su kozmetički proizvodi

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian često poklanja svojoj porodici i prijateljima uzorke svojih KKW beauty proizvoda, međutim čini se da njena starija sestra Kourtney Kardashian i nije baš veliki zaljubljenik mnogih od njih.

Zbog toga je Kim svoju sestru javno prozvala u Instagram storyjima i pokazala koliko neotvorenih "beauty kutija" ima Kourtney Kardashian.

"U redu pratitelji, nalazim se u Kourtneyjinom garderoberu i mogu vidjeti šta sve u njemu posjetu. Pogledajte kutiju od kontura, izblijedila je od sunca. Ima još. Ona doslovno nije otvorila niti jedan moj poklon", kazala je u videu pomalo razočarano Kim.

U tom momentu ušla je i Kourtney i kazala kako ipak koristi njene konture. "Ja isto!" dodaje njena šestogodišnja kćerka Penelope Disick.

"No pogledajte ovu kutiju za pisanje, pa ni nju nije otvorila i boja je izblijedila. Ne, zaista ću uzeti sve natrag i podijeliti nekome na ulici, ako iko bude želio da uzme", zaprijetila joj je Kim.

Kimini pratitelji pokušali su je ohrabriti riječima kako ona zaista ima dobru šminku te da joj je jedan od najboljih proizvoda KKW Beauty ultralight sjaj za usne.

Kasnije je Kim na Tweeteru napisala kako će sve njene poklone podijeliti nekome.