Još jednom za sreću
0

FOTO / Kim Kardashian četvrti put slavila 30. rođendan

Sarajevo-x.com
Samo jednom punite 30 godina, no to izgleda da ne važi za zgodnu Kim Kardashian, koja je po četvrti put puhala u svjećice na torti. Starleta je u sinoć u New Yorku ponovo proslavila rođendan, kako tvrdi posljednji put ove godine.

Kim Kardashian je iskoristila da tokom dobrotvorne večere u Ciprianiju u New Yorku, još jednom proslavi svoj rođendan.

Najprije se na crvenom tepihu pojavila u seksi, nepogrešivoj crnoj haljini s dijamantnom ogrlicom oko vrata, a zatim se presvukla u sličnu crnu, svjetlucavu haljinu, te s prijateljima otišla na jahtu gdje je priredila privatni party, piše "Daily Mail".

Očigledno da se najzgodnija djevojka iz porodice Kardashian dobro zabavljala sa svojim prijateljima, jer je odmah jutros na svom profilu na Twitteru napisala: "Ne bih mogla zamisliti bolje prijetelje. Zaista ih volim. Hvala svima koji su slavili sinoć sa mnom. Mnogo vas volim!"

Kim je opovrgla navode u medijima da je dobila tortu vrijednu milion dolara, istakavši kako to smatra potpunom glupošću.

"Prvi put čujem za to. Ne bih nikome dozvolila da potroši toliko novca na tortu. Torta od milion dolara je smiješna. Više bih voljela da su mi poklone kolačić, a ostatak novca daju beskućnicima", napisala je Kim na svom blogu.

Prelijepa starleta dodala je i to da je njena sinoćna proslava bila posljednja i da ne namjerava više slaviti 30. rođendan.