Nasmijao prisutne
72

Kieran Culkin osvojio Zlatni globus pa poručio kolegi Pascalu: Pu*i ga Pedro

L. R.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Glumac Kieran Culkin iznenadio je prisutne na ceremoniji dodjele Zlatnih globusa kada je kolegi Pedru Pascalu uputio proste riječi.

Naime, Culkin je sinoć osvojio Zlatni globus za najbolju glavnu mušku ulogu u dramskoj seriji "Succession", a tom prilikom je odlučio uputiti zanimljivu poruku Pedri Pascalu, koji je također bio nominovan u ovoj kategoriji.

Tako je 41-godišnji glumac tokom izlaska na scenu podrignuo pa nervozno poručio:

"Oh, noćna mora. Oprosti, podrigivanje, loša probava. Nisam to trebao reći. Inače, ovo je lijep trenutak za mene."

Tom prilikom obratio se i supruzi gdje se našalio rekavši kako ju je trebao poslušati te se zahvaliti svima i otići sa scene.

"Bio sam nominovan za Zlatni globus prije 20 godina, a kad je taj trenutak prošao, nekako se sjećam da sam mislio da više nikada neću biti u ovoj prostoriji što je bilo u redu, kako god. Međutim, zahvaljujući seriji 'Succession', bio sam ovdje nekoliko puta. Lijepo je, ali nekako sam prihvatio da nikada neću biti na ovoj pozornici", nastavio je.

Potom je uslijedio šaljivi trenutak kada je Pedru Pascalu poručio da mu pu*i.

"Dakle, ovo je lijep trenutak. Pu*i ga, Pedro. Oprosti" rekao je držeći nagradu.

Snimak je potom prikazao Pedra Pascala, koji se nasmijao prije nego što je odglumio uplakano lice. Culkinov potez i Pascalova reakcija nasmijala su prisutne ličnosti, ali i brojne korisnike društvenih mreža.

Podsjećamo, Podsjećamo, sinoć je u Los Angelesu održana 81. ceremonija dodjele Zlatnog globusa, a najveći uspjeh je zabilježio film "Oppenheimer". Kada je riječ o serijama, najviše se istakla upravo drama "Succession", gdje je osim Culkinove nagrade za najbolju glavnu mušku ulogu, osvojila i nagrade za najbolju dramsku seriju, nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu u i nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu.