Mislila da je samo akna
38

Khloe Kardashian pokazala lice nakon operacije melanoma, ostalo joj veliko udubljenje

L. R.
Khloe Kardashian (Foto: Instagram)
Khloe Kardashian (Foto: Instagram)
Reality zvijezda Khloe Kardashian nedavno je putem svog Instagram profila podijelila fotografije svog lica prije i nakon uklanjana melanoma.

Naime, ona je na Instagram storyju pokazala kako je išao proces otkako je otkrila sumnjivu mrlju na licu. Prvobitno je mislila da je riječ o akni, da bi joj kasnije ljekari rekli da je zapravo riječ o raku kože. Khloe se tom prilikom zahvalila ljekarima koji je operisao.

"Ne samo da je uklonio tumor i pobrinuo se da u potpunosti nemam rak, nego je napravio tako dobar posao da moj ožiljak učini što manjim i ljepšim", pohvalila je Khloe svog ljekara.

Potom je podijelila još nekoliko fotografija svog lica na kojem su se mogli vidjeti šavovi dužine četiri centimetra, ali veliku udubljenje na obrazu.

"Znam da ovo izgleda ludo i poprilično masivno, što je i bilo, ali s dobrim razlogom. Hirurg se pobrinuo da zaštiti šavove i da sve bude što više ravno kako ne bi došlo do istezanja ožiljka, područja reza, a nastojali smo izbjeći i keloidni ožiljak koliko god je to moguće", napisala je Khloe na Instagramu, poručivši da je njen hirurg Garth Fisher najbolji.

Na fotografiji na kojoj se vidi udubljenje na njenom obrazu, napisala je da se definitivno ne žali zbog toga jer bi radije svaki dan imala udubljenje nego melanom. Na kraju se zahvalila svim ljekarima koji su joj pomogli u procesu liječenja i oporavka.