Showbiz
0

Khloe i Lamar svojoj ljubavi dali novu šansu?

Nakon mjeseci odvojenosti i medijskih nagađanja jesu li ili nisu skupa, Khloe Kardashian i Lamar prvi put su se zajedno pojavili u javnosti, i to na koncertu Kanyea Westa.

Čini se kako je Khloe Kardashian, akterka reality showa Kardashians, koji se emituje na OBN televiziji svake nedjelje u 21:15 sati, ipak izabrala ljubav, a ne skandal.

Ona i njen dragi bili su zajedno na koncertu Kanyea Westa u Los Angelesu. Iako Kayne nije poznat po ljubavnim baladama, čini se kako je ipak nekako uspio spojiti golupčiće.

Uhvaćeni su u VIP djelu, u kojem su im se pridružili ostali članovi porodice Kardashian, tačnije Kim, Kris, Rob i Kendall. Veselo društvo uživalo je uz šampanjac, a nepoznati je izvor otkrio kako je Khloe čitavu večer provela sjedeći pored Lamara. No, mnogo raspoloženija za druženje s košarkašem bila je njena sestra Kim, koja je vrijeme provela plešući s njim. No, samo njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti napredak je u odnosu na posljednje mjesece, gdje se Khloe moglo vidjeti u tulumarenju s prijateljima, a Lamara usamljenog, neraspoloženog i s manje kilograma.

OBN