Traži razvod od glumca
11

Kevinu Costneru je supruga postavila ultimatum kako bi spasili brak

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kevinu Costneru je njegova supruga Christine Baumgartner postavila ultimatum pozivajući ga da napusti seriju "Yellowstone" kako bi pokušao spasiti njihov brak, prenose američki mediji.
Dizajnerica je u ponedjeljak podnijela zahtjev za razvod od svog supruga, samo šest mjeseci nakon što mu je, prema navodima američkih medija, rekla da napusti popularnu TV seriju jer je njegov gusti raspored utjecao na njihovu porodicu.

Posljednjih dana kružile su glasine da će Kevin glumiti Johna Duttona i u šestoj sezoni serije "Yellowstone", uprkos Christininim molbama. Entertainment Tonight prenio je da se to neće desiti, ali tek nakon vijesti o zahtjevu za razvod para.

Ovaj 68-godišnji glumac također je preuzeo novi projekat koji će režirati, producirati, ali i glumiti u njemu. Snimat će ga punih 220 dana.

Govoreći o Kevinovom užurbanom radnom rasporedu prije zahtjeva o razvodu, Christinina prijateljica je rekla: "To je zaista napravilo rupu u njihovom porodičnom životu".

Kevin i Christine, koji su se vjenčali 2004. godine, traže zajedničko starateljstvo nad njihovo troje djece - Caydenom (15), Hayes (14) i Grace (12).

Još u novembru prošle godine, Costner je govorio o svojoj supruzi, rekavši samo riječi hvale. Ranije je govorio kako mu je tokom veze dala ultimatum za brak i djecu. On je naveo kako je pristao na sve samo da je ne izgubi.

Također, Kevin je viđen kako nosi svoj vjenčani prsten samo jedan dan prije nego što je njegova supruga podnijela zahtjev za razvod.