Kevin Spacey savjetnik Željka Mitrovića

S
Sarajevo-x.com
11.12.2009. u 18:05
0
8
Kevin Spacey savjetnik Željka Mitrovića
0
Kevin Spacey savjetnik Željka Mitrovića Kevin Spacey
Slavni holivudski glumac Kevin Spacey postao je savjetnik Željka Mitrovića, direktora TV Pink, i to za filmski grad u Šimanovcima, te bi se uskoro moglo dogoditi da u studio Pink Film International dođu da rade najveće zvijezde Holiwooda, prenosi Blic.
Mitrović je u proteklom periodu veoma intenzivno pregovarao s brojnim glumcima, producentima i rediteljima na sastancima u Monte Carlu, Cannesu, Londonu i Hollywoodu.

Krajem ove godine u Beograd stižu tri velika imena iz svijeta filma, glumci Kevin Spacey i Ralph Fiennes, kao i producent Thomas Shuli, da bi pregovarali i radili svoje projekte.

"Ono što me posebno raduje nakon ručka sa Kevinom Spacey prošlog vikenda u Londonu jeste da projekat PFI ima sjajnu budućnost. Na projektu filmskog grada sa svim propratnim uslužnim djelatnostima radimo već tri godine, a iduće godine počećemo sa ozbiljnim koprodukcijama. Spacey je zainteresovan da bude jedan od partnera u tom poslu i neka vrsta patrona koji će u budućnosti kreirati dobar imidž našeg PFI projekta“, kazao je Mitrović.

Vlasnik TV "Pink“ bio je na predstavi "Richard II“ u londonskom pozorištu "Old Vic“ u kojoj glumi Spacey. Nakon predstave upoznali su se i dogovorili zajednički ručak.

"Na tom ručku smo se zaista prepoznali kao partneri i načeli brojne teme vezane za produkciju filmova koje planira da radi. Trebalo bi da dođe u Beograd do kraja decembra i da se uvjeri u kapacitete naših studija“ kazao je Mitrović.

On otkriva da bi krajem decembra trebalo da počne snimanje filma "Koriolan“, koji producira i u kome glumi Ralph Fiennes.

"Uvode se posebne mjere predostrožnosti i organizuje sigurnosni tim koji će obezbjeđivati velike svjetske zvijezde koje budu dolazile da rade u našem studiju. Želimo da u svakom segmentu budemo na istom profesionalnom nivou na kojem se realizuju slični projekti u svjetskim studijima.

Mitrović je trenutno u pregovorima i sa čuvenim producentom Thomasem Shulijem.

"Poslije svega što je urađeno u proteklom periodu za projekat PFI, mogu da kažem da sam uvjeren da će filmski biznis u skoroj budućnosti postati temeljni stub cjelokupnog sistema kompanije koju vodim“, rekao nam je Mitrović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: