Neprimjereno izdanje
91

Kendall Jenner napali zbog haljine koju je nosila na vjenčanju prijateljice

N. C.
Kendall Janner (Foto: Instagram)
Kendall Janner (Foto: Instagram)
Kendall Jenner pokrenula je žustru raspravu na društvenim mrežama zbog haljine koju je odjenula na vjenčanje prijateljice Lauren Perez.

Jenner prisustvovala je Perezovom vjenčanju. U nizu objava na svom Instagram Storyju, ona je pokazala svoj izgled za posebnu priliku.

Odjeća koju je odabrala bila je crna haljina s prorezima od tkanine koji su prekrivali dijelove njenog trbuha i grudi. Prorezi su se suzili u sredini, stvarajući trokutasti efekat.

Na fotografijama koje su preplavile internet Kendall pozira u s prijateljicama i kolegicama manekenkama Hailey Baldwin i Bellom Hadid.

Korisnici društvenih mreža smatraju kako je njezina haljina neprimjerena za jednu gošću na vjenčanju, posebno ako je mladenka nije odobrila.

"Da meni neko na vjenčanje dođe u haljini koju je Kendall nosila, rekla bih zaštitarima da je izbace. Kakav bezobrazluk", jedan je od komentara.

Drugi su se pak pitali zašto bi neko ovakvu haljinu nosio na vjenčanje.

"Bilo bi bolje da se pojavila u vjenčanici, nego u ovome", stoji u komentaru.

Među brojnim kritikama o Jennerinom izdanju na vjenčanju našao se i sljedeći: "Nemojte me pogrešno shvatiti, izgleda nestvarno, ali postoji vrijeme i mjesto za ovakvu odjeću, a to nije vjenčanje".