Za samo 24 sata
5

Kendall Jenner na TikToku zapratilo pola miliona fanova, a profil je onda nestao

DP
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kardashiani, izgleda, nisu svuda dobrodošli. Manje od 24 sata nakon što je Kendall Jenner debitovala na društvenoj platformi TikTok, njen profil je nestao.

Business Insider je u utorak poslijepodne saznao da je TikTok profil @kendaljenner obrisan. Profil poznate manekenke je brzo privukao stotine hiljada pratitelja, ali od njenog profila više nema ni traga ni glasa.

Jenner je za svoje pojavljivanje na ovoj društvenoj mreži izabrala snimiti jednostavnu videosnimku ispred zrcala, dok se u pozadini čuje pjesma "Pretty Face" koju izvodi King Staccz. Za samo dva sata videosnimka je dobila 920.000 lajkova, a njen profil je počelo pratiti gotovo pola miliona korisnika.

Nikome nije jasno zašto je Kendallin TikTok profil nestao. Postoji mogućnost da je Kendall sama obrisala račun ili da ga je TikTok obrisao zbog kršenja određenih pravila. Odbačena je mogućnost da se radi o lažnom profilu, jer je profil odmah dobio verifikaciju u obliku plavog žiga.

Kendall (24) je po godinama bliska generaciji Z, koja je glavni korisnik ove platforme. Ona je treći član Kardashian obitelji koji je napravio profil na ovoj platformi. TikTok su prvo probali Kourtney Kardashian (decembar 2019.) i njen desetogodišnji sin Mason Disick.

TikTok i Kendall Jenner nisu komentirali ovaj iznenadni nestanak profila.