Showbiz
0

Kelly Clarkson: Trudnoća je užasna i ne osjećam se uopće lijepom

Klix.ba
Popularna pjevačica Kelly Calrkson progovorila je otovreno o svojoj trudnoći i njenom sadašnjem životu. Priznala je kako se svakodnevno bori s mučninom, te da joj trudnoća ne prija.

U emisiji Friday's Ellen DeGeneres show, Kelly je rekla kako je strašno uznemirava to što stalno povraća iako je u 11. sedmici trudnoće.

"Kada pitam žene kako im je bilo kažu 'ma super je, vidjet ćeš', a ja ih onda pitam 'Jeste li imale mučnine' , one kažu da nisu. Tada poželim da ih udarim automobilom. Povraćam desetine puta na dan. Baš je loše. Povraćala sam i prije nego sam došla u emisiju", rekla je Kelly koja kaže da baš i ne uživa u trudnoći.

"Debela sam i uopće se ne osjećam privlačno. Svi vam govore kako sjajite, da su vam kosa i nokti lijepi, ali to je glupost. Moji nokti su kratki, kosa mi otpada kao da nije lijepa i ne sjajim. Užasno je", dodala je.

Kelly frustrira dodatno to što većina žena nije imala mučnine ili su ih imale samo na početku, a ona se i u 11. sedmici bori s njima.

"Očajno je. Ali sretan sam što sam trudna, samo želim da me ona ili on prestane ubijati", našalila se Kelly.

Kelly je rekla kako jedva čeka saznati spol bebe, ali da je to nebitno jer su već izabrali ime koje može biti za oba spola. No, nije željela otkriti koje ime je u pitanju.