Showbiz
24

Kelly Clarkson odgovorila na zlobne kritike u vezi debljine i suvišnih kilograma

Klix.ba
Američka pjevačica Kelly Clarkson je posljednje je vrijeme meta zlobnih kometara britanske TV zvijezde Katie Hopkins.

U seriji postova na Twitteru, Hopkins je kritikovala američku pjevačicu nakon njenog pojavljivanja na Graham Norton Showu na kojem je pokazala suvišne kilograme koje je dobila u trudnoći.

"Šta se dogodilo Kelly Clarkson? Je li pojela sve svoje prateće vokale?", napisala je Hopkins, a na kritike tviteraša o tome kako je bila previše zlobna prema američkoj pjevačici, odgovorila je u stilu:

"Slušajte, debeljuce. Kelly Clarkson se porodila prije više od godinu dana. Ovo više nije debljina od trudnoće, ovo je debljina od kolača."

Ipak, Kelly Clarkson njene komentare izgleda ne uzima previše k srcu. Na upit o tome da komentariše natpise na Twitteru, Kelly je odgovorila:

"Nemam pojma o čemu govorite. Neko je napisao nešto loše o meni? To je zato što me ta osoba ne poznaje. Ja sam super! To mi ne smeta. Živimo u slobodnom svijetu, neka svako govori i piše šta želi. Nikad mi nije bilo bitno šta ljudi govore, nego to da budem sretna, sigurna u sebe i da se dobro osjećam. Sad kad imam porodicu, pogotovo više nego ikad ne tražim ničiju potvrdu i prihvatanje", kazala je pjevačica koju pamtimo po planetarnom hitu "Because Of You".