Nakon 24 godina karijere
25

Kelly Brook napustila Hollywood jer ne može glumiti tuđu ljubavnicu: "Bilo je to užasno"

L. R.
Kelly Brook (Foto: Instagram)
Kelly Brook (Foto: Instagram)
Glumica, voditeljica i manekenka Kelly Brook nedavno je otkrila da se prestala baviti glumom.
Nakon što je 2000. godine glumila u filmu "Sorted", Kelly Brook je nastavila glumiti u filmovima kao što su "The Italian Job" i "Survival Island" te u serijama "Midsomer Murders", "Smallville" i "Moving Wallpaper".

Međutim, sada je priznala da se ne planira vratiti u Hollywood, a s tim u vezi navela je da radije voli spavati u svom domu i čuvati psa, ali i da se smatra užasnom glumicom.

"Napustit ću glumu. Ne volim biti predugo odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Bila sam užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće", rekla je za Daily Star.

No, to nisu jedini razlozi prekida dugogodišnje karijere.

"Ja imam tako veliku osobnost pa mi je uvijek teško biti neko drugi. Rekli bi mi da sam u braku s nekim i nakon dvije sedmice, uvjerila bih sebe da sam u braku. Bila je to užasna situacija", rekla je.

Budući da je u braku s manekenom Jeremyjem Parisijem od 2022. godine, Brook je otkrila da joj nije jednostavno glumiti tuđu ljubavnicu.

"Ne mogu zamisliti da se okrenem Jeremyju i kažem: 'Odsutna sam šest sedmica i pretvarat ću se da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, je li to uredu?' Mislim da to ne bi slutilo na dobro. Ne mislim da bi mom suprugu bilo jednostavnije", dodala je.

Podsjećamo, 2016. godine stručnjaci sa univerziteta u Teksasu objavili su da je ova britanska zvijezda vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.