Showbiz
0

Keith Urban pao s motora

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pjevač country muzike Keith Urban pao je sa svog motora u ponedejeljak dok ga je pratio jedan fotograf, ali je ostao neozlijeđen.

Urban je bio na putu k skupu anonimnih alkoholičara kada se nesreća desila u blizini doma 39-godišnjeg pjevača kojeg dijeli sa suprugom, glumicom Nicole Kidman.

"Dok sam se vozio na AA sastanak, vrijeme kada mi je privatnost posebno bitna, osjetio sam da me prate", navodi Urban u izjavi koju je objavio putem svojih publicista, javio je AP.

"Ubrzao sam, i u naporu da izbjegnem nadolazeći automobil, koji je nelegalno skrenuo, nisam imao izbora osim da odbacim svoj motocikl. Činjenica je da je moj progonitelj došao da mi pomogne, ne praveći fotografije, podigao me je s ceste. Vratio sam se kući, uzeo sam automobil i nastavio sam svoj put", navodi Urban u izjavi.

Urban je izjavio da je incident bio rezultat "želje jedne osobe da uradi svoj posao i moje želje da sačuvam vlastitu privatnost".

Urban, rođeni Novozelanđanin koji je odrastao u Australiji, okončao je tromjesečni period rehabilitacije od zloupotrebe alkohola u ovoj godini.

On se prijavio u Centar Betty Ford u Rancho Mirageu u Kaliforniji prošlog oktobra, manje od četiri mjeseca nakon vjenčanja s Kidman.