'Srećom nisam slavna kao Brad Pitt'
0

VIDEO / Keiri Knightley smeta slava, a prije snimanja pije alkohol

Sarajevo-x.com
Maštanje o slavi i bogatstvu je vjerovatno visoko na listi ambicija većine ljudi, ali kada to sve imate, a ne možete izaći čak ni ispred svojih ulaznih vrata, onda je sve što želite anonimnost.

Glumica Keira Knightley je otkrila da je bila gotovo u kućnom pritvoru nakon snimanja filma "Pirati s Kariba", ali da se sada već puno lakše nosi s paparazzima koji je konstantno presreću i fotografišu. Britanska glumica kaže da sada može slobodno šetati predvorjem hotela, bez straha da će je proganjati.

"Srećom moja slava nije toliko velika kao slava Brada Pitta. U vrijeme kada sam snimila film 'Prirati s Kariba' imala sam lud period života, tada su neke banalne svakodnevne stvari u mom životu bile veoma teške. Svakodnevno je ispred mojih ulaznih vrata stajalo po 20 fotografa pa je odlazak u prodavnicu bio izuzetno težak, tako da nisam ni izlazila iz kuće neko vrijeme", požalila se glumica u razgovoru za Daily Mirror.

Knightley kaže da od tada snima drugačije filmove te da joj je život sada mnogo jednostavniji.

Dvadesetšestogodišnja ljepotica je otkrila i da je morala popiti koju čašicu alkohola kada je snimala scenu seksa sa Michaelom Fassbenderom u svom posljednjem filmu "Opasne metode". Oboje smo bili nervozni zbog tih scena, jer nisu ugodne, rekla je glumica.

"On je apsolutno divna osoba, ali smo morali popiti čašicu votke prije snimanja i čašu šampanjca nakon toga", otkrila je Keira.