Showbiz
0

Keira Knightley sanja o tijelu Monice Bellucci

Sarajevo-x.com
Keira Knightley, zvijezda filmova "Pirati sa Kariba" nije zadovoljna skromnom veličinom svojih grudi i sanja o tome da izgleda poput zanosne glumice Monice Bellucci.

"Voljela bih imati veće grudi! Voljela bih imati tijelo Monice Bellucci, ali nažalost to nije moguće", izjavila je ova prelijepa glumica za britansku televizijsku kuću GMTV.

Iako bi voljela imati veće grudi, seksipilna Keira (22) je odbila svaku pomisao na plastičnu operaciju kojom bi "ostvarila svoje snove". "Operacija je previše zastrašujuće rješenje. Ne bih mogla", dodala je Keira Knightley.

[SLIKA]4[/SLIKA]Iako bi željela imati veće grudi i raskošnije tijelo kojima se može pohvaliti glumica Monice Bellucci, Keira je ipak izjavila da je sretna sa svojom vitkom figurom i priznaje da redovito vježba i zdravo se hrani da bi ostala u formi.

Ova slavna glumica je izrazila svoje negodovanje povodom trenutne opsesije društva sa težinom i insistira na tome da bi se žene trebale osjećati sretnim bez obzira na svoju težinu i obline. "Ja volim biti u formi, volim da trčim i vježbam".

Popularna Keira je također za GMTV izjavila: "Smatram da bi bilo dobro da u medijima vidimo veliki broj žena različitih godina i fizičkih proporcija".