Izgledali presretno
27

Keanu Reeves u rijetkom pojavljivanju s djevojkom: Strastveno su se poljubili pred kamerama

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jedan od omiljenih holivudskih glumaca, Keanu Reeves, pojavio se na izložbi u Muzeju suvremene umjetnosti Gala u Los Angelesu u društvu djevojke Alexandre Grant.
Par je nasmijan i raspoložen pozirao okupljenim fotografima, a u jednom trenutku Keanu je strastveno poljubio Alexandru.

Glumac je na izložbu došao odjeven u crno odijelo s bijelom košuljom na kopčanje, a Alexandra se odlučila za crvenu haljinu s cvjetnim uzorkom.

Par se prvi put zajedno pojavio u javnosti 2019. godine. Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću. Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik te surađuje s piscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i videoradova. Tako je upoznala i Keanua koji, osim što snima filmove, ima interesa i za poeziju.

Keanu i Alexandra bliski su godinama, surađivali su na knjizi "Oda sreći", koju je napisao Reeves, a Grant je napravila crteže.