Nisu impresionirani
16

Kći Gwyneth Paltrow poručila majci: Ne možeš ništa objaviljivati bez mog pristanka

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čak i ako ste holivudska superzvijezda "teška" 250 miliona dolara koja ima besprijekornu karijeru, opet možete biti "sramota" za svoju djecu. Glumica Gwyneth Paltrow otkrila je kako čak ni njena 14-godišnja kćerka Apple Martin nije impresionirana svojom majkom.

Naime, Apple, koju je Gwynet dobila u braku s frontmenom benda Coldplay Chrisom Martinom, reagirala je s prijezirom na fotografiju koju je Paltrow objavila na Instagramu gdje ima 5,3 miliona pratitelja.

Na slici se Paltrow i njena kćerka nalaze na ski-liftu, a Apple nosi skijašku kacigu i masku. Paltrow je fotografiju opisala emotikonima jabuke, skijanja i srca.

"Mama, razgovarale smo o ovome. Ne možeš ništa objaviti bez mog pristanka", napisala je Apple, dok se Paltrow pokušala odbraniti komentirajući: "Čak se i ne vidi lice!".

No, nije Apple jedino slavno dijete koje je na društvenim mrežama pokušalo poniziti slavnog roditelja. I sin Micka Jaggera 19-godišnji Lucas ocu je kazao kako bi definitivno trebao kupiti novu kameru jer objavljuje mutne slike. Također mu je jednom prilikom poručio kako treba kupiti remen za gitaru, a ne da je pridržava nogom.

Madonnin sin Rocco Ritchie nije skrivao svoj prezir prema majčinom videu koji je objavila na Instagramu, a na kojem je bila polugola.

Rocco se 2016. godine, nakon posjete ocu Guyu Ritchieju u Londonu, odbio vratiti majci u New York. Tada je sud skrbništvo dodijelilo Ritchieju. Iste godine kada je Madonna objavila videosnimak sebe i ostale djece, Rocco je komentirao: "Tako mi je drago što više ne živim ovdje".