Uživa na moru
143

Kćerka Zdravka Čolića odmara u luksuznom resortu u Grčkoj, plijeni pažnju atraktivnim izgledom

Klix.ba
Una Čolić, kćerka jednog od najpopularnijih pjevača naših prostora Zdravka Čolić, uživa u putovanjima. Ovaj put je odlučila "skoknuti" do Grčke.

Starija kćerka legendarnog pjevača uživa u raskošnom životu te često putuje, a na svojim društvenim mrežama objavljuje detalje s putovanja. Početak ljeta je odlučila provesti u Grčkoj.

Una je na ljetovanju sa svojom mlađom sestrom Larom, a odlučile su se za luksuzni resort Pomegranate u priobalnom gradu Nea Poteidaia.

Na fotografijama s ljetovanja u prvom planu Una je pokazala svoje zgodno tijelo, ali ljepotu. Pratitelji nisu mogli zanemariti njene objave pa su je obasuli komplimentima u komentrarima ispod njenih fotografija.

Una je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gdje je prati 42 hiljade ljudi, a ona često objavlju događaje iz svoje svakodnevice.

Iako se ranije o privatnom životu porodice Zdravka Čolića malo toga znalo, od kada je njegova starija kćerka odrasla i postala veoma popularna na društvenim mrežama sve češće dijeli detalje iz svog života, ali i života svoje porodice.