Porodica strahuje za Bobbi Kristinu
0

Kćerka Whitney Houston bi mogla počiniti samoubistvo

Sarajevo-x.com
Nakon smrti Whitney Houston, porodica je zabrinuta da bi njena kćerka Bobbi Kristina Brown (18) mogla počiniti samoubistvo, pa razmatraju mogućnost da joj što prije potraže stručnu pomoć, saznaje TMZ.

Bobbi Kristina je sinoć i ponovo jutros odvedena u bolnicu. Djevojka je iscrpljena, neutješna i ima histerične napade, prenose mediji.

Izvori bliski porodici su za TMZ rekli kako prodica vjeruje da bi 18-godišnjakinja mogla pokušati sebi oduzeti život. Porodica je zbog toga ne ostavlja samu i vjeruje da je stručna pomoć jedina opcija.

Bobbi je imala i žustru raspravu s policijom ispred hotela u kojem je Whitney umrla nakon što joj nisu dozvolili da vidi njeno tijelo.

TMZ također prenosi da je Bobbi Kristina dan prije smrti njene majke također zaspala u kadi u Beverly Hiltonu, istom hotelu gdje je Whitney umrla. Navodno su njeni prijatelji kucali na vrata u nekoliko navrata, ali nije bilo odgovora, tada su pozvali pomoć i otključali vrata, a zatim je izvukli iz kade. Izvori TMZ-a tvrde da se to dogodilo na istom spratu gdje je Whitney pronađena mrtva u kadi u subotu poslijepodne.