Ima 17 godina
17

Kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes viđena u javnosti nakon dužeg vremena, s ocem je raskrstila puteve

I. S.
Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Twitter)
Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Twitter)
Suri Cruise, kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes, je viđena u javnvosti nakon dužeg vremena.

Paparazzi su je fotografisali s majkom u New Yorku. Katie je tu noć u jednom restoranu proslavila svoj 45. rođendan. Mnogi smatraju da je Suri kopija svoje majke.

Suri ima 17 godina i razmišlja o tome koji fakultet će upisati. Želi studirati modni dizajn. Također je pokazala interes za bavljenje glumom te je dosad ostvarila uloge u nekoliko predstava.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Katie zaista želi da ona ostane u New Yorku kako bi bile blizu jedna drugoj. Jako je ponosna na nju, ali je i izuzetno zaštitnički nastrojena", rekao je izvor ranije za američke medije.

Kao što je poznato, Suri je definitivno raskrstila puteve s ocem Tomom. Njih dvoje se nisu vidjeli od 2013. godine zato što je on pod utjecajem Scijentološke crkve te je ljut na nju zato što se ona ne želi postati njena članica. S druge strane, majka joj je najveći oslonacc u životu.

"Najvažnije mi je da joj dam do znanja koliko sam ponosna na nju i da mi njena dostignuća mnogo znače. Ono što ja radim mi nije toliko važno. Ona je moje sve", rekla je Katie ranije.