|

Kćerka Toma Cruisea bez njega proslavila 13. rođendan, on još uvijek ne želi da je vidi

Kćerka Toma Cruisea bez njega proslavila 13. rođendan, on još uvijek ne želi da je vidi
112
Klix.ba
23.4.2019. u 14:25
47
komentara
112

dijeljenja
Kćerka Toma Cruisea bez njega proslavila 13. rođendan, on još uvijek ne želi da je vidi Foto: Celebrity Insider
Suri Cruise je kćerka popularnih glumaca Toma Cruisea i Katie Holmes, a prije nekoliko dana napunila je 13 godina. Proslava je prošla bez pojavljivanja njenog oca Toma, koji već šest godina odbija da je vidi i ima bilo kakav oblik kontakta s njom.
Suri je sa prijateljicama fotografisana kako izlazi iz njujorškog restorana u kojem je slavila rođendan. Ona i njen otac su zajedno proveli samo nekoliko njenih prvih godina života, nakon čega ju je on napustio objašnjavajući svoj potez činjenicom da mu njegova vjera u scijentologiju ne dopušta da se viđa s njom.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Suri odrasta bez oca, kojeg nije vidjela posljednjih šest godina. Uprkos tome što joj u životu nedostaje figura oca, Suri je vesela djevojčica koja odrasta okružena ljubavlju ostatka porodice.

Foto: Instagram Foto: Instagram


Tom Cruise je inače jedan od najvećih pratitelja ove vjere, koju mnogi nazivaju kultom. On je u više navrata istakao kako mu je scijentološko učenje pomoglo u životu, te kako je ponosan na tu religiju. U cijelu tu priču ga je uvela njegova prva supruga Mimi Rogers, a zbog te religije mu je propao brak s Katie Holmes.

Foto: Celebrity Insider / Jedna od posljednjih fotografija glumca i Suri Foto: Celebrity Insider / Jedna od posljednjih fotografija glumca i Suri


Mnogi njegovu opčinjenost ovom religijom smatraju čudnom, a glumac se rijetko oglašava o privatnom životu, tako da još uvijek nije poznato da li ga prekid komunikacije sa kćerkom pogađa.
Prijavi grešku


Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...